Telefonpassning - Callcenter

Axeons affärsidé är att ge företag möjlighet till en förhöjd service till en rimlig kostnad. Ni kopplar enkelt vidare er telefon eller växel till ett specifikt telefonnummer hos Axeon telefonpassning. Vi svarar i ert ställe när ni själva inte har möjlighet och talar om var ni befinner er. Våra telefonister följer era instruktioner och ni väljer själva om vi ska koppla in samtalet eller om ni önskar meddelandet skickat via e-post, sms eller fax. 
 
Axeon telefonpassning har genom åren hittat en egen nisch då vi knyter ett par telefonister till ett specifikt företag. Vårt callcenter har möjlighet att ta emot bokningar och beställningar via ert internetbaserade program. Ni behöver inte vara det stora företaget utan även ett mindre företag kan få sin egen telefonsekreterare. Idag har vi nära samarbete med bl a doktorer, advokater, fastighetsbolag och uthyrningsföretag där vi även ombesörjer företagens bokningar utöver sedvanlig telefonpassning.

Lokalkännedom samt närheten till våra kunder är viktigt för oss. De flesta av våra kunder verkar i Stockholmsregionen och kan enkelt besöka oss för att se hur vi arbetar och vilka vi är. Ni är alltid välkomna till vårt callcenter!

2015-03-05 12:57
KundintervjuAdvokat Pia Tengvall har anlitat Axeon sedan 2003 och vi har frågat henne om samarbetet.
HYRA KONFERENSRUM?