Vi söker erfaren kommunikatör till Axeons Advokatsekreterartjänst!

Nu söker vi en ny medarbetare som kan bidra med sin kompetens och sitt engagemang till Axeons Advokatsekreterartjänst! Axeon är ett callcenter som arbetar med inkommande samtal. Vi är extern växel åt företag i varierande storlek och bransch. En stor del av våra kunder består av advokater och jurister som anlitar oss för att besvara deras samtal och hantera bokningar av såväl förhandlingar som klientbesök. Det är här vi behöver förstärkning av dig! 

Arbetsuppgiften kräver att du har erfarenhet som telefonist, att du är noggrann och ansvarstagande. Samtalen kan variera och du behöver därför vara inkännande och lösningsorienterad som person. 

Axeon är ett mindre företag och vi som arbetar här hjälper till där det behövs. Du kommer att hantera samtal från alla våra kunder vilket kan innebära andra typer av bokningar, ta emot felanmälningar och dylikt.

Arbetsplatsen ligger på Kungsholmen och arbetstiderna varierar mellan kl 07:30 -18:000 måndag-fredag. Vi söker både dig som är intresserad av heltids- eller deltidsarbete, dock minst 3 dgr/vecka.

Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Övriga krav är god datorvana och förmåga att arbeta i högt tempo. Juridiska kunskaper /erfarenheter som advokatsekreterare eller paralegal är meriterande. 

Vi tar endast emot ansökningar och frågor via mail till: paivi.boros@axeon.se.

Axeon 2023-02-01 22:11

2015-03-05 12:57
KundintervjuAdvokat Pia Tengvall har anlitat Axeon sedan 2003 och vi har frågat henne om samarbetet.
HYRA KONFERENSRUM?