Advokatsekreterare – på distans

Axeon har utarbetat en särskild bokningstjänst åt våra advokatkunder. Detta har resulterat i ett nära samarbete med drygt 130 advokat-/juristbyråer som hos oss är knutna till dedikerade telefonsekreterare. 
 
Advokaternas sekreterare sköter bl a bokningar, tackar ja till förordnanden och har därmed stor vana vid daglig kontakt med myndigheter och domstolar. Sekreteraren är alltid uppdaterad och har en nära kontakt med sin advokat. Dessa telefonsekreterare besitter specialkunskaper och har ett stort intresse för denna typ av uppdrag, vilket är avgörande för ett lyckat samarbete. Vi tecknar alltid sekretessavtal med våra advokatkunder.

 

Från och med augusti 2017 är advokatkoordinator Lina Norlin på tjänstledighet, hennes ansvarsområde överlämnas därmed till Jessica Berg och My Jonsson . Det är till dem ni vänder er vid frågor och funderingar. Axeon har i alla år anlitats av advokater i behov av telefonpassning och med tiden har denna kundgrupp växt och våra tjänster har förfinats. Idag är vi en grupp av kollegor som tillsammans arbetar med att hantera samtal för advokaters räkning.

Jessica och My har stor erfarenhet av uppdraget och ser till att våra tjänster utvecklas och fortsätter att hålla den höga kvalité som Axeon står för.

Vi är alltid lyhörda och öppna för våra kunders specifika önskemål och instruktioner. Om ni är intresserade av våra tjänster, har frågor eller önskar referenser så får ni gärna höra av er till oss!

2015-03-05 12:57
KundintervjuAdvokat Pia Tengvall har anlitat Axeon sedan 2003 och vi har frågat henne om samarbetet.
HYRA KONFERENSRUM?